Vi byder velkommen til Black Colour accessories som skal være en af leverandørerne til Chopin´s store accessories udvalg. Vores samlede udvalg vokser og vores accessories kommer i de kommende år til at få den største andel af  den udvikling.

Til denne udvikling har vi udover Black Colour også taget Randers Handsker ind som en del af vores samlede udvalg af accessories, men det er en historie til senere for Randers Handsker er netop en vikelig god hisotirei sig selv.

Black Colour starter

Black Colour er et dansk accessories brand fra 2009 og blev dannet af Anette Skjødt Larsen.

Efter mange år i modeindustrien opdagede Anette nogle helt specielle armbånd på en af sine mange rejser og de armbånd dannede grundlaget for Anette´s virksomhed.

Armbånd blev udvidet med tørklæder, bælter og strømper. Herefter gik det stærkt for Black Colour. 

Alle Black Colour produkter er designet og udviklet i Danmark og produceret primært i Indien og Italien. Alle varer fra sort farve er fri for nikkel-, bly- og azofarvestoffer i henhold til de internationale regler.

Black Colour strømper er populære

Vi har som sådan aldrig gået så meget ind i denne type alm. strømper før, men det må vi sige vi har gjort nu for Black Colour strømper er godt nok populære.

Hvis du ønsker at prøve nogle Black Colour accessories nu, kan du bruge klikke på eller indtaste følgende rabatkode "bc10chopin" i indkøbskurven, som giver dig 10% rabat på Black Colour accessories, når blot din samlede handel overstiger 225.-

Black Colour er accessories er luxus og kvalitet til yderst rimelige priser og du finder et rigtigt stort udvalg her i Chopin Charlottenlund.