BLIV INSPIRERET HER ONLINE OG BESØG OS I CHARLOTTENLUND   •   SE BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER UNDER SUPPORT

Strømper

Tabel  Liste 

Sorter stigende

7 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter stigende

7 vare(r)

Dyk ned i et hav af lækre accessories til en hver anledning hos Black Colour. Deres flotte, unikke og minimalistiske design passer til stort set alle tøjstile.

Strømper - Er meget populær som accessories

Vi går vel egentlig alle rundt og leder efter et flot accessory, der passer perfekt til den lille sorte kjole, eller til den flotte top. Hvad enten vi ønsker at pifte hverdagstøjet eller arbejdstøjet op, så kan det godt blive lidt uoverskueligt. Det kan lige frem blive en udfordring, til tider, at finde de helt rigtige accessoires.

Hos Black Colour finder du en bred kollektion af accessoires i flotte, feminine og unikke designs. Her får du alt fra smykker, bælter og tørklæder til tasker og clutch. Brandet er bedst kendt for sine kollektioner af flotte og unikke tørklæder, designet til kvinder. Tørklæderne består af materiale i høj kvalitet og ligger i en prisklasse, der er til at betale sig fra. Det samme gælder for Black Colour’s øvrige produkter.

Brandet blev etableret i 2009 og har haft mange gode år på markedet. Samtlige af Black Colour’s produkter er designet og udviklet i Danmark, og primært produceret i Italien og Indien. Alle produkterne er produceret i materialer som er fri for bly, nikkel og azofarvestoffer.Black Colour tilbyder værdi for pengene, i form af en rå design stil, med et klassisk og feminint touch, der gør en forskel i mode verdenen.

Pynt dig med strømper

Normalt er strømper og tørklæder noget, som mange forbinder med praktiske formål og varme. Men selvom disse to stykker tøj er rimelig essentielle dele af i hvert fald vintergarderoben, så er der ingen grund til, at man ikke kan bruge dem som sjove og flotte accessories.

For selvom sokker for eksempel holder fødderne varme, så kan de sagtens være sjove og vække opmærksomhed. Hos chopin.dk tilbydes der blandt andet strømper med polkaprikker og i fine og sarte farver. Det samme gør sig gældende for tørklæderne, der blandt andet fås med striber og i smukt og lækkert cubansk silkemønster.

Ud over smykker og tørklæder kan Chopin også tilbyde key-tags, luksuriøse lædertasker, bælter og håndtasker. Der er altså nok at vælge imellem for den stilbevidste forbruger. Hvad end tilbehøret skal være praktisk eller udelukkende tjene en æstetisk funktion, så kan du altså finde det her.

Som altid er det anbefalelsesværdigt at vælge kvalitet frem for kvantitet, når det kommer til accessories. Ikke nok med at produktet holder længere hvis materialerne og produktionen lever op til bestemte krav, det ser også betydeligt flottere og mere stiligt ud.