Sam Edelman

Sam Edelman er en legende indenfor modeverden, hvor han i mange år har været manden bag et hav af eksklusive kollektioner af fodtøj til kvinder. Det hele startede for mere end 30 år siden, hvor Sam Edelman for første gang trådte ind på den internationale modescene. I løbet af hans gloværdige karriere har han været modedesigner for store brands som blandt andet Ralph Lauren, Candies og Esprit. Der er med andre ord tale om en mand, der har viet nærmest hele sit liv til mode og skoproduktion. Den dag i dag er Sam Edelman ejer af sit eget brand med samme navn, der på bare få år er blevet en stor succes.

Udover at have været ansat som modeekspert hos Ralph Lauren og Esprit, så har Sam Edelman også tidligere stiftet sit eget brand, nemlig Sam & Libby. Det var derfor ikke helt uvant for ham at starte eget brand op; Sam & Libby blev hurtigt en succes, men man valgte alligevel at sælge mærket for at fokusere på andre ting. Pensionen varede dog ikke længe, da Sam Edelman så et hul i markedet, som han valgte at udfylde med sit eget brand – det brand vi i dag kender som Sam Edelman.

Mærket producerer high-end fashion sko og smykker, der tiltaler den moderne kvinde med sans for detaljer og stil. Kollektionerne er altid bygget op omkring de hotteste trends, hvilket dog ikke kan ses på prisen. Således har filosofien fra start af været at alle skal have råd til moderne sko; derfor er prisniveauet yderst acceptabelt, selvom design og kvalitet kan måle sig med de allerstørste indenfor branchen.

Sortimentet fra Sam Edelman

Sortimentet fra Sam Edelman bugner med lækre hverdagssko, stilletter og sandaler. Fælles for alle sko er, at kvalitet og design er helt i top, hvilket man som kunde hurtigt vil se, når først man kigger nærmere på produktporteføljen. Skoene er udarbejdet i et eksklusivt og luksuriøst design, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Sam Edelman har altid haft en sans for detaljer udover det sædvanlige, hvilket naturligvis også afspejler sig i skoene fra hans eget mærke – der er kort sagt tænkt på alt!

Du finder som sagt både flade sko og høje stilletter i sortimentet fra Sam Edelman. Derfor kan du med andre ord sagtens gå på opdagelse i sortimentet, uagtet om du mangler sko til hverdagsbrug, sommerferien eller den store gallafest. Ingen begivenhed er for stor eller lille til at bære de flotte sko, der med sikkerhed vil fuldende dit look!

Selvom sko siden lanceringen af mærket i 2011 har været mærkets primære fokusområde, så har man så småt udvidet med andre produktkategorier også. I 2013 lancerede man for eksempel sin første smykkekollektion, imens mange andre projekter også er under opsejling. Sam Edelman er med garanti kommet for at blive!

Kan man også købe Sam Edelman på nettet?

Det er selvfølgelig muligt at købe Sam Edelman i nogle udvalgte netbutikker i dag. Grundet mærkets succes er der ligefrem rift om skoene, som dog ikke sælges hvor som helst. Sam Edelman forhandles således kun i de absolut mest professionelle og anerkendte butikker herhjemme. Du kan købe sko, sandaler og stilletter fra Sam Edelman på Choopin.dk og i fysiske butikker – om det bliver den ene handelskanal eller den anden afhænger af, om du ønsker at se skoene inden et eventuelt køb. Dette kan have sine fordele, ligesom de fysiske butikker også oftest er først med de allernyeste kollektioner.

Uanset hvad, så kan du være sikker på, at få fat i et par lækre sko, når du vælger at gå på opdagelse i produktporteføljen fra det populære amerikanske mærke.