Rude Riders

Rude-riders
Rude Riders er et lækkert italiensk brand, der med sine rå og meget autentiske designs har formået at ramme et niche-marked, hvor konkurrencen ikke er nær så stor, som på det øvrige modemarked. Rude Riders har ladet sig inspirere af livet på landevejene i Amerika, hvilket kommer tydeligt til udtryk i de mange unikke designs, hvor der virkelig er kælet for spændende motiver og innovative detaljer.

Rude Riders har hentet deres primære inspiration i den amerikanske biker livsstil, hvor særligt Harley Davidson spiller en stor rolle. Derfor er de forskellige designs ofte meget rå og domineret af denne inspirationskilde, hvilket betyder, at mærket ikke nødvendigvis henvender sig til alle kvinder. Tværtimod er det lidt af en niche, hvor det er de kvinder, som ikke er bange for at udtrykke sig selv igennem deres tøj, som falder for Rude Riders og deres rustikke kollektioner.

Et indblik i sortimentet fra Rude Riders

t-shirtMotiver som vilde dyr, dødningehoveder og motorcykler er ikke noget særsyn, når man kigger nærmere på sortimentet fra Rude Riders. Tværtimod spiller disse motiver en stor rolle i hver eneste kollektion, hvilket siger lidt om den specielle stil. Der er ingen tvivl om, at det store italienske mærke henvender sig til kvinder, der elsker den frihed som præger det amerikanske bikerliv.

I sortimentet finder du blandt andet T-shirts, skjorter, jakker og accessoirers. I sidstnævnte kategori er det særligt tørklæderne, som mange europæere har taget til sig. Uagtet hvilken af de ovenstående kategorier du bevæger dig ind i, så vil du med sikkerhed blive overvældet og forført af de mange farver og motiver. Rude Riders skiller sig på mange måder ud fra mængden af modebrands, som ellers ofte spiller på det sikre og dermed følger strømmen. Et sådant brand er Rude Riders på ingen måde!

Materialemæssigt bliver der heller ikke gået på kompromis, da Rude Riders’ mange kollektioner faktisk er domineret af kvalitets materialer, som man forventer af ethvert italiensk brand. Mærket er således kendt for deres karakteristiske bomuld- og silkeblandinger, hvilket gør tøjet enormt behageligt at have på. Dette er selvsagt et kæmpe plus, som blot gør Rude Riders endnu mere attraktivt for den selvsikre kvinde med hang til eventyr.

Hvem tror du går i Rude Riders?

Ja, det er svært at putte folk i kasser, særligt når det kommer til modetøj, eftersom dette spænder enormt bredt. Der er dog ingen tvivl om, at Rude Riders ikke henvender sig til kvinden, der ønsker noget stilrent og neutralt. I stedet henvender mærket sig til de kvinder, som gerne vil have noget farverigt med masser af detaljer og motiver.

Kollektionerne er meget feminine, på trods af de store motiver. Derfor kan du altså sagtens bære Rude Riders som en moderne kvinde, der går op i din seksualitet. Du kan købe Rude Riders her.