Rosemunde

Rosemunde
Rosemunde blev grundlagt i det små i 2004 ved Katrine Hannibal der i sin tid startede med at farvevaske de kendte “Bedstemor” needledrop undertrøjer og påsætte dem med sten. Katrine Hannibal er ikke længere en del af Rosemunde og der er sket rigtig meget siden da og Rosemunde er i dag en stor global virksomhed hvis populære silketoppe sælges over hele verden. En udvikling der på 10 år overgår de fleste virksomheder. I dag produceres hele kollektioner med noget større variation, men man kommer ikke udenom at “basis silke” er en stor del af virkesomheden og dens image.

rosamunde_silketoppe_tilbudRosemunde er altså i dag kendt for de meget smukke toppe i silke og bomuld. De findes i alle regnbuens farver med eller uden lace.

Hvis du er på jagt efter et tidsløst, klassisk og dog moderne look er Rosemunde som skabt til dig. Du finder således unikt modetøj, som er stærkt inspireret af verden omkring os – det unikke kommer af Rosemundes eget ’touch’, der gør tøjet til en sand vinder.

Har du du tøj du mangler en top til er det 100% sikkert at du kan finde en Rosemunde silketop i den helt rigtige farve. Prisen er 300.- men vi kører altid en samlet pris på 500.- for 2 stk. Du har endda frit farve valg og kan vælge både melle Belle og Babett.

Altså silketop modellen med eller uden blonder.

Ny populær Rosemunde serie – Paris

En nye serie har set dagens lys med navnet Rosemunde Paris som er en serie bestående af blonder. Serien får i flere modeller og i rigtig mange farver.

Rosemunde er fantastisk helårstøj; man satser ikke på de aller nyeste trends, men går mere efter at ramme kvinder, som ønsker stilfuldt tøj, der passer til alle årets årstider. Med basis i Danmark er det primært de skandinaviske dyder der skinner igennem, men som vi også nævner herover er der alligevel også hentet inspiration udefra. Denne kombination gør Rosemunde til manges foretrukne valg, når det handler om fornyelse af garderoben eller bare købet af en Rosemunde top af silke. Vi kører i øjeblikket tilbud på 2 x Rosemunde silke top for kun 500.-

Tilgang til mode

Én af grundstenene bag succesen er uomtvisteligt Rosemundes lidt specielle tilgang til mode. Således beriger man ikke befolkningen med de nyeste trends fra den røde løber, men i stedet med det klassiske og traditionelle look, der dog har fået en lille modernisering og ydermere krydres med mærkets egne detaljer. Dette skaber modetøj, der henvender sig til alle personer og til alle lejligheder.

Brug modetøj fra Rosemunde året rundt

Der findes et hav af danske modebrands i dag, som særligt indenfor de seneste 10 år er blomstret gevaldigt op. Rosemunde har dog en unik tilgang til tingene, som beskrevet herover, hvorfor du altså ikke får modetøj, der ’bare’ følger strømmen. Du kan derfor med garanti skille dig ud fra mængden, hvis du har en lækker silke-top eller lignende fra det danske mærke.

Der er mange forhold, som spiller ind på succesen. Vi har været inde på den specielle tilgang til mode, som også udmønter sig i, at du kan bære tøjet året rundt. Katrine Hannibal har således altid vægtet, at modetøj skal være praktisk og ikke bare noget, du bærer for udseendets skyld. Netop derfor er alle kollektionerne designet ud fra en filosofi om, at modetøj skal kunne bruges året rundt – og endda til alle lejligheder.

Rosemunde der er fra Gentofte, kan med andre ord pifte dit hverdagslook op, imens tøjet også kan være en del af et mere luksuriøst outfit til en bytur.