Karen by Simonsen

Karen by Simonsen, er navnet på det nye mærke fra Karen Simonsen, efter at være den ene tidligere halvdel af Munthe plus Simonsen. Karen Simonsen har længe haft et ønske om at stå på egne ben og det kom altså langt om længe ved brandet Karen By Simonsen. Brand´et kan ses i Chopin Charlottenlund eller på choopin.dk.

Hun udtaler “Jeg har i længere tid arbejdet på en løsning, der kan opfylde min drøm om at stå på egne ben,” Karen Simonsen, afslørede sidst, at hun er på vej til at lancere et brand helt i sit eget navn. Virksomheden opstartes i samarbejde flere andre af det danske modefolk. Og nu er det efterhånden kendt som Karen By Simonsen.

Alene al hypet omkring Karen Simonsen og hendes nye brand – Karen by Simonsen – har gjort at hun fik en helt perfekt start. Det er absolut ikke uden grund, for her er der virkelig tale om modetøj til de stilsikre kvinder, der kan og vil betale lidt ekstra for kvalitet og design.

Karen By Simonsen har skabt et feminint udtryk med en god pasform, som kan stå mål med alle kvinders forfængeligheder. Karen By Simonsen online har fundet de flotteste materialer fra Italien og dekoreret detaljer med helt unikke accessories som er fundet rundt omkring i hele verden,” siger en virkelig begejstret Karen Simonsen, som nu endelig har givet sin meget utålmodige kundekreds en ide hvad Karen By Simonsen vil og kan.

Komfortabelt modetøj fra Karen by Simonsen

KarenMærkets succes er dog ikke udelukkende på grund af Karen Simonsens gode renommé indenfor modebranchen, men skal derimod i lige så høj grad tilskydes det lækre tøj, man ser strømme ud fra det danske mærkes fabrikker. Du er således garanteret komfortabelt og lækkert modetøj, der altid er udarbejdet i de fineste tekstiler, hvilket er din sikkerhed for en god oplevelse.

Rent designmæssigt er det tydeligt at Karen by Simonsen henter deres inspiration mange steder fra – dog bliver alt tøj udarbejdet med det kvindelige og feminine look for øje. Man har således ikke bare et enkelt øje på dette, men har fuld fokus på at sortimentet skal indeholde noget for kvinder i alle aldre. Dette har medført mange tidsløse designs, som simpelthen bare bliver ved med at hitte år efter år.

Tidsløst design

Det tidsløse design får dog altid en opfriskning, forstået på den måde at man heller ikke er bange for at afprøve nye ting. Derfor er tøjet ofte præget af innovative strejf, linjer eller mønstrer som gør det endnu mere unikt og lækkert at se på. Du vil uden tvivl få glæde af klassisk modetøj fra Karen by Simonsen!

Du finder desværre ikke længere Karen by Simonsen´s kollektioner her i Chopin, da vi i dag går efter et anderledes udvalg.