Inwear

Inwear
Inwear blev som sagt grundlagt i 1969 af Niels Martinsen og hans kæreste, som stod for designdelen. I starten var tøjet tiltænkt danserne på Niels Martinsens natklub – det ændrede sig dog hurtigt, i og med flere og flere kvinder begyndte at iføre sig det stilfulde tøj. Den dag i dag fokuserer Inwear udelukkende på det store kvindelige segment, som elsker det klassiske look, kvalitetsmaterialer og ikke mindst et moderne snit.

Bag om Inwear

Inwear har siden 2010 været en del af IC Company A/S, som er Danmarks største modehus. Andre mærker som Tiger of Sweden og Matinique slår også sine folder her, hvilket siger lidt om det selskab Inwear er blevet en del af. Sidstnævnte er faktisk også en del af den originale Inwear Group A/S, hvor Inwear var henvendt til kvinder, imens Matinique var til herrer.

Niels Martinsen havde næppe regnet med, at Inwear over 40 år efter den første spæde kollektion stadig ville være en del af modebranchen. Den konstante fornyelse og innovative tankegang har dog båret mærket langt. I dag sælges Inwear modetøj i et væld af lande – lige fra Danmark til Kina og Canada.

I dag er det primært Lene Borggaard der står for designdelen. For hende handler det om, at designe tøj der er hurtigt at tage på, men som stadig er til at stole på i løbet af dagen. Inwear er med andre ord kendt for det afslappede og stilfulde look.

Derfor skal du vælge Inwear

Som kvinde er der mange spørgsmål at besvare, når der skal vælges nyt tøj til garderoben. Hvilken stil søger man, hvad er prislejet og hvad med kvaliteten? Dette er blot et lille udvalg, men mange flere spørgsmål opstår i løbet af processen. Det er dog ganske nemt at vælge rigtigt med Inwear, da du kan være sikker på at alle dine krav bliver indfriet.

Stilen er klassisk, men dog moderne, hvilket de naturlige og stilfulde snit sørger for. Herudover er prislejet mere end acceptabelt, imens den fremragende pasform gør tøjet muligt at bære for enhver.

I kollektionerne finder du blandt andet skjorter, toppe, kjoler, nederdele og bukser – kort sagt noget til enhver situation. Dette er din sikkerhed for at blive klædt på til de forstående begivenheder, da modetøjet kan bruges i såvel hverdagssituationer som til fest.

Brandet InWear kræver vel dårligt noget introduktion? Det er et af Danmarks ældste brands og er internationalt kendt. På den ene eller anden måde, formår InWear altid at følge med tiden, hvilket også er derfor at jeg bliver ved med at købe deres tøj hver sæson. Fornyligt blev et af mine køb til en vanvittig fed blazer jakke. Nøj, hvor er den stillet! Så fed! Den er så fed, at jeg slet ikke kan komme mig over det. Jeg kan ikke komme mig over at jeg er den heldige ejer af denne fede blazer. Passer perfekt til en dag på arbejde. Se det her!
Jeg må sige, jeg er helt oppe og ringe over min nye nederdel fra InWear. Den er bare så fed! Dens klassiske og stilrene look er så meget mig. InWear har generelt altid været et af de mærker jeg har favoriseret… Og det afspejler sig da også hvis man åbner mit skab med tøj hjemme på værelset. Men grunden til at jeg er så vild med InWear’s tøj er pga. deres stil, man går aldrig helt galt i byen, fordi deres tøj passer til alt og det hele. Du kan også se mere tøj fra inwear.