Gestuz


Gestuz er stilfuldt modetøj kombineret med et råt udtryk, der gør dametøjet vellidt af mange kvinder. Man får således noget helt unikt, som uomtvisteligt vil afspejle sig i ens optræden og selvsikkerhed – Gestuz er derfor et sikkert hit hos kvinder i alle aldre, som ønsker at skille sig ud fra mængden.

Gestuz er et af mange nye danske brands, som er blomstret op i de seneste år. Teknologiens udvikling samt den stigende danske interesse for design har medvirket at mange mærker er slået igennem, heriblandt Gestuz. Dette er et utrolig positivt tegn, da de mange nye brands for alvor har positioneret Danmark på det internationale modemarked.

Selvom Gestuz er et forholdsvist nyt brand har man allerede oplevet stor succes, som bare syntes at stige og stige. Gestuz er også altid god for et lækkert skind produkt som for eksempel disse læderbukser.

Modetøj fra Gestuz

Det er svært at give et konkret svar på, hvilken stil man får med Gestuz. Tøjet er dog stærkt inspireret af det klassiske Rock ’n Roll miljø, hvorfor det klart passer bedst til kvinder, som ønsker at være vilde på deres egen måde. Tøjet kan naturligvis kombineres med ens nuværende garderobe, således man opnår et helt unikt og stilfuldt look.

Gestuz-læderbukserInspirationen har gjort meget af det moderne tøj særpræget og specielt, hvorfor man skal turde at skille sig ud fra mængden, hvis man kaster sig over det store produktsortiment. Materialer som læder, nylon og uld går igen i mange kollektioner, hvilket også sætter en tyk streg under, at Gestuz er noget helt for sig selv.

Som tidligere beskrevet er Gestuz et tøjmærke, der er inspireret af en backstage rock n’ roll stil, men stadig med et præg af en sødme og elegance. Med rimelige priser gør Gestuz det muligt for den enkelte at skabe en egen stil. De har til formål at skabe tøj, der passer til enhver stil og personlighed, men stadig med en mulighed for at skille sig ud fra mængden. Gestuz udtrykker, at de altid vil lave tøj med formålet om at den enkelte pige på gaden skal have mulighed for at skabe sin egen stil.

Mange stilarter

Gestuz laver tøj i flere stilarter præget af et skift i valg af tekstiler, print og detaljer. Om så det er en Gestuz kjole, bluse eller cardigan du er på udkig efter, vil Gestuz have noget for dig.

Gestuz er et forholdsvist nyt dansk brand, der har eksisteret længe. Sammenlignet med store internationale modehuse er mærket altså meget ungt; omvendt er det erfarent, hvis man sammenligner med den bølge af nye danske brands der for tiden stormer frem. Se det meget store udvalg af tøj fra Gestuz her.

Gestuz er dog ikke kun store herhjemme, således sælges det lækre modetøj i store dele af verden. Dette skyldes blandt andet deres tilknytning til DK Company A/S, hvorfra man har haft rig mulighed for at distribuere tøjet; dog er det i ligeså høj grad på grund af de lækre designs og mange valgmuligheder. I tilknytning til DK Company A/S kan nævnes mange andre varemærker og dette er andre store danske mærker, som også opererer på verdensplan.