Tørklæder

Køb Becksondergaard online her
BeckSöndergaard er et dansk modebrand grundlagt af den kreative duo, Lis Beck og Anna Søndergaard. Det hele startede med en tur på et lokalt marked i Korea, hvor de to kvinder faldt pladask for en række åleskindsprodukter. Herefter tog det fart; firmaet omsætter i dag for over 20 millioner om året, hvilket siger lidt deres unikke produkter!

Primært accessories

BS_ParisBecksöndergaard gør sig primært indenfor tasker, accessoirers og specielt tørklæder som Chopin også gør mest i fra Becksøndergard.

Denne sæson er det Paris tørklædet som ses her på billedet der er den store hitter i øjeblikket. Et super lækkert tørklæde i uld og modal til kun 399

Men inden for disse produktgrupper introducerer man hvert eneste år et hav af farverige produkter, der går rent ind hos den stilbevidste kvinde.

Du kan med garanti finde noget i udvalget fra BeckSöndergaard, der fremhæver din kvindelighed og ikke mindst tilføjer din stil et luksuriøst pift.

Kvalitet fra Becksøndergaard helt i top

Kvalitetsmæssigt er BeckSöndergaard også med helt fremme; du får svært ved at finde bedre kvalitet. Man bruger udelukkende kvalitets tekstiler, hvilket sikrer dig et produkt, der holder i mange år.

Herudover betyder kvaliteten også en del for komforten, især når det kommer til halstørklæderne, som helst skal være behagelige at bære i længere tid af gangen.

Supersize Nova

Når talen falder på kvalitet er det da også det der har gjort Becksøndergaard Supersize Nova det nok mest kendte tørklæde i gennem tiderne. Samtidig har man kunnet holde den fantastiske pris på kun 499 for et stort tørklæde i silke og uld. Superlækker kvalitet!

Du kan med garanti finde noget spændende og unikt, når du går på opdagelse i sortimentet fra BeckSöndergaard. Den innovative tilgang til design kan uomtvisteligt pifte din hverdagsgarderobe op!

Følg Beck Söndergaard i Chopin Charlottenlund og på Choopin.dk. Vi har nok det største udvalg af tørklæder fra Becksöndergaard.